میوه خشک شیرین یا ترش برای بدن خوب است؟

مشاهده روندی مبنی بر اینکه ارتباط بین مصرف میوه خشک حبه ای و خطر ابتلا به سرطان تا حدودی قوی تر از ارتباط بین میوه خام و بیماری است، شایسته توجه بیشتر است.

تفاوت‌های بین میوه‌های کم‌آب و خام چیست که می‌تواند جداسازی اولی را به یک دسته غذایی متمایز توجیه کند؟ تعدادی از مطالعات نشان داده‌اند که میوه‌ها ممکن است پس از کم‌آبی و ذخیره‌سازی، تغییرات شیمیایی قابل‌توجهی داشته باشند.

باعث ایجاد گونه‌های شیمیایی می‌شود که ممکن است میوه خشک را از همتایان خام خود برای انواع اثرات بیولوژیکی متمایز کند. تعدیل ایمنی به پاسخ انسولین به تغییرات در ترکیب و فعالیت میکروبیوتای روده داده های تحلیلی در مورد محصولات خاص کم آبی در میوه های خشک کمیاب است.

کار بیشتری برای توصیف دقیق ترکیب میوه‌های خشک مورد نیاز است علاوه بر مواد مغذی پایه سنتی، ارزیابی فیبر محلول در آب، فروکتوزامین و محتوای گونه‌های کربنیل فعال مهم است.

این اطلاعات برای شناسایی نشانگرهای زیستی کاندید میوه خشک استوایی حبه ای مصرفی و همچنین ارائه پس‌زمینه‌ای برای مطالعات مکانیکی آینده، باید بیشتر نظام‌مند شوند.

به عنوان مثال، هیدروکسی متیل فورفورال نماینده گونه‌های کربنیل فعال و کاندیدای بیومارکرهای جهانی واکنش Maillard است که مشخصه غذاهای کم‌آبی است.

روش‌های کروماتوگرافی برای تعیین متابولیت‌های اصلی آن که در ادرار دفع می‌شوند در دسترس هستند و هم در مطالعات آزمایشگاهی و هم در کارآزمایی‌های بالینی استفاده شده‌اند.

با این حال، یک مشکل احتمالی این است که، علاوه بر میوه خشک بسته بندی، منابع دیگری از 5-هیدروکسی متیل فورفورال، از جمله محصولات پخته شده، عسل و شیرینی، آب میوه، قهوه، آبجو، شراب، چاشنی ها، سس سویا، یا سرکه وجود دارد.

  • منابع:
    1. Dried Fruit Intake and Cancer
  • تبلیغات: 
    1. کودک فرانسوی با خوردن شکلات توانست قطاری را جا به جا کند
    2. جزیره مارها منطقه ممنوعه در برزیل که کسی حق ورود به آن را ندارد
    3. چگونه با پول کم زندگی مرفه داشته باشیم!
    4. با استفاده از کفش با خطر سکته قلبی خداحافظی نمایید