دانه گندم زمستانه که در سال 2017/2018 رشد کرد، با تفاوتهای قابلتوجهی در محتوای فسفر مشخص شد که از 3.71 گرم در کیلوگرم در تیمار صفر بارت تا 4.15 گرم در کیلوگرم در 2.0 تن در هکتار در متغیر بود.
درمان محتوای پودر گوشت طیوری دانه گندم در تیمارهای 1.0 تن در هکتار در 2.0 تن در هکتار در نسبت به تیمار با فرت صفر به طور قابل توجهی بالاتر بود.
دانه گندم زمستانه عرضه شده با کودهای معدنی به طور معنی داری محتوای فسفر کمتری نسبت به دانه گندم با بالاترین دوز داشت.
تفاوت قابلتوجهی در محتوای فسفر کاه گندم بین سالهای کشت گندم مشاهده شد 1.56 گرم فسفر کیلوگرم در سال 2015 و 0.83 گرم فسفر کیلوگرم در سال 2018 پودر گوشت ماهی و استخوان تأثیر مفیدی بر فسفر داشتند.
محتوای دانه غلات در یک آزمایش مزرعه چهار ساله در مطالعه ذکر شده، دانه گندم زمستانه و تریتیکاله زمستانه پس از مصرف نسبت به کودهای معدنی دارای فسفر بیشتری بودند.
افزایش در محتوای فسفر دانه جو در پاسخ به توسط و همکاران گزارش شده است.
به نوبه خود، نشان داد که دوزهای پایین (1.0 و 1.5 تن در هکتار) و کودهای معدنی اثرات مشابهی بر محتوای فسفر دانه جو داشتند که پس از استفاده از دوزهای بالای (2.0 و 2.5 تن به طور قابل توجهی کاهش یافت.
پودر گوشت دامی و استخوان می تواند منبع غنی فسفر برای دانه های روغنی کلزا، ذرت و سایر غلات و علف ها و همچنین چغندر قند و هویج باشد.
هم مستقیماً پس از استفاده و هم در دراز ذرت برای سیلو در سال اول (2014) و آخرین (2019) آزمایش کشت شد.
همانطور که قبلا ذکر شد، سطوح فسفر در علوفه ذرت در تمام تیمارها نسبتاً ثابت باقی ماند.
جذب عناصر غذایی یکی از عوامل تعیین کننده رشد و نمو گیاه و در نتیجه کمیت و کیفیت عملکرد محصول است.
این بر اساس زیست توده تولید شده و محتوای مواد مغذی در پودر جوجه خوراک دام تجزیه و تحلیل شده در زیست توده تخمین زده می شود و یک معیار کلیدی برای ارزیابی کود است.
در طول آزمایش مزرعه ای شش ساله، جذب فسفر بسته به نوع کود و گونه های محصول متفاوت بود
- منابع:
- تبلیغات: