با خوردن سیب درختی خشک و دارچین ضربان قلب خود را تنظیم کنید

آیا خوردن هر روز یک سیب واقعاً دکتر را دور می کند؟

سیب مطمئناً محبوب است – در بین سه میوه برتر تولید شده در سراسر جهان قرار دارد.

نگهداری و حمل و نقل سیب درختی خشک آسان است و در نتیجه معمولاً در تمام طول سال در ایالات متحده در دسترس هستند.

در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که چگونه سیب ممکن است برای سلامتی مفید باشد و بهترین انواع برای پخت و پز در مقابل خوردن مستقیم از هسته را بررسی کنیم.

فیبر، نامحلول و محلول
فیتوکمیکال ها (کوئرستین، کاتچین، اسید کلروژنیک، آنتوسیانین)
ویتامین سی
یک وعده یا یک سیب متوسط، حدود 95 کالری، 0 گرم چربی، 1 گرم پروتئین، 25 گرم کربوهیدرات، 19 گرم شکر (به طور طبیعی) و 3 گرم فیبر را فراهم می کند.

سیب

سیب و سلامتی
رشد سیب روی درخت

سیب سرشار از کوئرستین و پکتین است که هر دوی آنها برای تامین مزایای سلامتی سیب اعتبار دارند.

کوئرستین یک فلاونوئید است، یک نوع ماده شیمیایی گیاهی طبیعی که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

پکتین یک نوع فیبر محلول است که ممکن است به جلوگیری از یبوست کمک کند و تأثیر متوسطی در کاهش LDL، کلسترول «بد» داشته باشد.

پکتین همچنین توسط باکتری های مفید در روده بزرگ تخمیر می شود که اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تولید می کند که ممکن است در پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله سرطان های خاص و اختلالات روده نقش داشته باشد.

سیب های تازه و کامل بیشترین مواد مغذی را دارند. دور انداختن پوست باعث حذف بیشتر فیبر و اکثر فلاونوئیدها می شود.

کم آبی یا خشک کردن سیب، ویتامین C را که عمدتاً در گوشت است، از بین می برد. علاوه بر این، شکر (همراه با کالری اضافی) اغلب به سیب های خشک اضافه می شود.

آب سیب شفاف فیلتر شده و پاستوریزه می شود که بیشتر فلاونوئیدها و فیبرها را از بین می برد.