استفاده از تخمه آفتابگردان خام چینی در خورشت کرفس!

آیا تخمه آفتابگردان برای شما مفید است؟ تغذیه، فواید و موارد دیگر

تخمه آفتابگردان خام چینی در ترکیب‌های دنباله‌دار، نان‌های چند دانه‌ای و میله‌های تغذیه‌ای و همچنین برای میان‌وعده‌های مستقیم از کیسه محبوب هستند.

آنها سرشار از چربی های سالم، ترکیبات گیاهی مفید و چندین ویتامین و مواد معدنی هستند.

این مواد مغذی ممکن است در کاهش خطر ابتلا به مشکلات رایج سلامتی از جمله بیماری قلبی و دیابت نوع 2 نقش داشته باشند.

در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد تخمه آفتابگردان بدانید، از جمله تغذیه، فواید و نحوه خوردن آنها آورده شده است.

تخمه آفتابگردان چیست؟
دانه های آفتابگردان از نظر فنی میوه های گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus) هستند (منبع مورد اعتماد 1).

دانه‌ها از سر گل‌های بزرگ گیاه برداشت می‌شوند که می‌توانند بیش از 12 اینچ (30.5 سانتی‌متر) قطر داشته باشند. یک سر گل آفتابگردان ممکن است تا 2000 دانه داشته باشد (2Trusted Source).

تخمه

دو نوع اصلی از محصولات آفتابگردان وجود دارد. یک نوع برای دانه‌هایی که می‌خورید رشد می‌کند، در حالی که نوع دیگر – که اکثراً کشاورزی می‌شوند – برای روغن رشد می‌کنند (منبع مورد اعتماد 1).

دانه های آفتابگردانی که می خورید در پوسته های راه راه سیاه و سفید غیرقابل خوردن قرار دارند که به آن پوسته نیز می گویند. آنهایی که برای استخراج روغن آفتابگردان استفاده می شوند دارای پوسته سیاه و جامد هستند.

دانه های آفتابگردان دارای طعم ملایم و آجیلی و بافتی سفت اما لطیف هستند. آنها اغلب برای افزایش طعم برشته می شوند، اگرچه می توانید آنها را به صورت خام نیز بخرید.

خلاصه
دانه های آفتابگردان از سر گل های بزرگ گیاه آفتابگردان به دست می آیند. انواع خوراکی آن طعم ملایم و آجیلی دارد.ارزش غذایی
آفتابگردان بسیاری از مواد مغذی را در یک دانه ریز جمع می کند.