لیمو خشک (لومی)
لیمو خشک در بسیاری از دستور العمل ها به عنوان یک افزودنی خوشمزه و غنی گنجانده شده است، زیرا طعم بی نظیری دارد. طرز تهیه لیمو خشک و پودر آن را در خانه یاد بگیرید.
لیمو خشک خانگی یکی از طعم دهنده های سنتی است که در بسیاری از دستور پخت ها گنجانده شده است، می توان آن را به سادگی در خانه درست کرد، لیموترش علاوه بر سهولت در ساخت آن بسیار در دسترس است و امکان تهیه آن نیز بسیار زیاد است.
بنابراین چگونه لیمو خشک درست می شود. ? در چه غذاهایی از پودر لیمو و لیمو سیاه استفاده می شود؟
درباره لیمو خشک
نام رایج دیگری نیز دارد که نسبت به رنگ آن (لیموی سیاه) است و در کشورهای عربی خلیج فارس به لومی و در عراق بصره نیز معروف است.
طعم ترش غلیظی به غذا می دهد اما قرار دادن مقدار زیاد آن طعم تلخ می دهد. در غذاهای ایرانی و هندی استفاده می شود و بسیاری از غذاهای سنتی شرقی به وجود آن به عنوان طعم دهنده اصلی تکیه دارند.
لیمو خشک معمولاً در کشورهایی با درجه حرارت بالا تهیه می شود که خشک کردن آن را راحت تر می کند. در فروشگاه های مواد غذایی و در فروشگاه های ادویه و طعم دهنده موجود است.
همچنین می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و در یک ظرف شیشه ای در آشپزخانه خود نگهداری کرد.
سرشار از ویتامین C و همچنین بسیاری از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند:
می توان از آب لیموی خشک آب پز و چای درست کرد، زیرا تمام عناصر و فواید سلامتی خود را حفظ می کند.